CoinAdster * more than just crypto platform

23 Mayıs 2023 Salı

Doğru cilt bakımı için doğal yağlar mucize etkileri.

Cilt bakımı doğru şekilde yapıldığı zaman olduğunuzdan 10 yaş daha küçük görünmek ise her zaman mümkün. Doğru bir bakım için ise doğal yağlar vazgeçilmez ürünlerdir.

 Cilt bakımında dikkat edilmesi gereke baz şeyler vardır. Cilt bakımında doğal yağların kullanılması kimyasal içerikli krem ya da serumlara oranla çok daha hızlı ve çok daha etkili sonuçlar doğuracaktır. Cilt bakımında kimyasalla yerine doğal yağlar kullanıldığı takdirde yaşlanma süreci bile yavaşlıyor. İşte cilt bakımında tercih edebileceğiniz doğal yağlar:


Lavanta yağı: Güçlü nemlendirici özelliği sayesinde hem saçlarda hem de ciltte kullanımı desteklenen lavanta yağı, cildi besleyerek ölü hücreleri atılmasını sağlar. Cildi yenileyen lavanta yağı zararlı oluşumlara karşı cildinizi korur ve aynı zamanda mantar oluşumunu ortadan kaldırır. 

Avokado yağı: Avokado yağı ve avokadonun kendisi C vitamini bakımından zengindirler. Bu da avokado yağının cilt için en kadar önemli olduğunu ortaya koyar. İçerdiği C vitamini sayesinde avokado yağı yaşlanma karşıtı etki gösterir. Aynı zamanda ciltte ton farklılıklarını da eşitler. Küçük yaraları kapatma ve iyileştirme etkisi vardır. 

Zeytinyağı: Zeytinyağı içerdiği omega yağ asitleri sayesinde güçlü bir yenileyicidir. Sivilce ve akne gibi oluşumlara karşı koruma sağlayan ve siyah noktaları gideren zeytinyağı aynı zamanda cildi nemlendirir ve yaşlanma sürecini yavaşlatır. Kolajen artırımı sağlayan zeytinyağı cildinize parlaklık katar.

Hindistancevizi yağı: Hindistancevizi yağı özellikle kurumuş ciltlerde kullanımı tavsiye edilen doğal yağlardan biridir. Aynı zamanda cildin nem dengesini kurarken bir yandan da peeling işlemi gerçekleştirir. Hindistan cevizi yağı karma cilt tipleri için uygundur. 

Vücudunuzu şifa ile dolduracak dut yaprağı ile cilt bakımı

0 comments:

Yorum Gönder